top of page

Vliesbehang Verwijderen

Professioneel uw vliesbehang verwijderen

Vliesbehang laten Verwijderen

Wij verwijderen voor u vakkundig uw vliesbehang. Als u de vierkante meters uitrekent dan kunnen wij u een vaste prijs aanbieden voor de gehele klus.

Vliesbehang is een type behang dat steeds populairder wordt vanwege het gemak van gebruik en de praktische eigenschappen. Vliesbehang is gemaakt van een mix van natuurlijke en synthetische vezels, zoals cellulose en polyester, die bij elkaar worden gehouden door een non-woven techniek. In tegenstelling tot traditioneel behang, heeft vliesbehang geen papieren achterkant maar een vlies, dit maakt het veel moeilijker het vliesbehang volledig van uw muren te verwijderen.
 

vliesbehang.jpg
werkgebied-vloeren-verwijderen.png
icon1.png

Sterk Behang Verwijderen is een professioneel bedrijf die al meer dan 20 jaar actief is op de markt van behang verwijderen en andere werkzaamheden die hier mee samenhangen. Ons bedrijf bestaat uit meer dan 15 teams en bieden u landelijke dekking en kunnen altijd ingezet worden vaak binnen 24 uur indien nodig.

Wij verwijderen alle soorten behang, van papierbehang tot vliesbehang. In alle soorten hebben wij veel werkervaring. U rekent uit hoeveel m2 er gedaan moet worden en wij geven u de prijs. U kunt voor een vaste prijs gaan of per dag afrekenen.

Vliesbehang ZELF Verwijderen

Let op wij doen het op een professionele manier, dit is voor de doe het zelfer.

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat je de benodigde materialen bij de hand hebt, zoals een behangafstomer, rollers, een plamuurmes, een emmer met warm water en een behangafweekmiddel.

  2. Kijk naar de naden: Zoek naar losse of overlappende naden in het behang. Meestal zijn dit de beste plekken om te beginnen met het verwijderen van het vliesbehang.

  3. Probeer het behang af te pellen: Begin voorzichtig met het proberen af te pellen van het behang. Pak een hoekje of losse naad vast en trek het behang voorzichtig naar beneden. Als het goed is losgekomen, kun je het vliesbehang over de gehele lengte van de muur naar beneden trekken. Wees voorzichtig om het niet te hardhandig te doen om de muur eronder niet te beschadigen.

  4. Behangafstomer gebruiken (optioneel): Als het behang niet gemakkelijk loskomt of als je grote delen tegelijk wilt verwijderen, kan een behangafstomer van pas komen. Gebruik de behangafstomer om het behang te bevochtigen en te verzachten. Na een paar minuten zou het behang gemakkelijker moeten loskomen.

  5. Hardnekkige plekken: Als je hardnekkige stukjes behang hebt die niet willen loskomen, kun je een plamuurmes gebruiken om voorzichtig onder het behang te schuiven en het los te maken.

  6. Behangafweekmiddel (optioneel): Als het vliesbehang nog steeds niet loskomt, kun je een behangafweekmiddel gebruiken. Breng het afweekmiddel aan op het behang volgens de instructies op de verpakking en laat het even intrekken. Hierna zou het behang gemakkelijker moeten loskomen.

  7. Muur reinigen: Nadat al het behang is verwijderd, is het belangrijk om de muur goed schoon te maken van eventuele lijmresten of behangresten. Gebruik een vochtige doek om de muur af te nemen.

bottom of page