top of page

Glasvezelbehang Verwijderen

Professioneel uw glasvezelbehang verwijderen

glasvezelbehang of lijm laten Verwijderen

Wij verwijderen voor u vakkundig uw glasvezelbehang. Als u de vierkante meters uitrekent dan kunnen wij u een vaste prijs aanbieden voor de gehele klus.

Glasvezelbehang, ook bekend als glasvezelbehang, is een speciaal type behang dat is gemaakt van fijne glasvezels. Het is een duurzaam en stevig behang dat vooral populair is vanwege zijn sterke eigenschappen en de mogelijkheid om scheuren en andere onvolkomenheden in muren te bedekken en te versterken. Ook glasweefsel lijm verwijderen wij uiteraard.

Behang Selectie
werkgebied-vloeren-verwijderen.png
icon1.png

Sterk Behang Verwijderen is een professioneel bedrijf die al meer dan 20 jaar actief is op de markt van behang verwijderen en andere werkzaamheden die hier mee samenhangen. Ons bedrijf bestaat uit meer dan 15 teams en bieden u landelijke dekking en kunnen altijd ingezet worden vaak binnen 24 uur indien nodig.

Wij verwijderen alle soorten behang, van papierbehang tot vliesbehang. In alle soorten hebben wij veel werkervaring. U rekent uit hoeveel m2 er gedaan moet worden en wij geven u de prijs. U kunt voor een vaste prijs gaan of per dag afrekenen.

glasvezelbehang ZELF Verwijderen

Let op wij doen het op een professionele manier, dit is voor als u het zelf doet.
 

Het verwijderen van glasvezelbehang kan een wat uitdagender taak zijn dan het verwijderen van andere soorten behang, vanwege de stevigheid en duurzaamheid ervan. Hier zijn de stappen om glasvezelbehang te verwijderen:
 

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat je de benodigde materialen bij de hand hebt, zoals een behangafweekmiddel, een emmer met warm water, een spons, een plamuurmes, een behangafstomer (optioneel) en plastic folie of een afdekzeil om de vloer te beschermen.

  2. Maak kleine gaatjes: Gebruik een prikroller of een scherp gereedschap om kleine gaatjes in het glasvezelbehang te maken. Hierdoor kan het behangafweekmiddel beter doordringen en het verwijderingsproces vergemakkelijken.

  3. Behangafweekmiddel aanbrengen: Breng behangafweekmiddel aan op het glasvezelbehang volgens de instructies op de verpakking. Gebruik een spons of borstel om het afweekmiddel grondig op het behang aan te brengen. Laat het afweekmiddel enige tijd intrekken zodat het de behanglijm kan losweken.

  4. Behang verwijderen: Begin bij een hoekje of losse rand van het glasvezelbehang en trek het voorzichtig naar beneden. Als het behang niet gemakkelijk loskomt, gebruik dan een plamuurmes om het behang voorzichtig van de muur te schrapen. Wees voorzichtig om de muur eronder niet te beschadigen, omdat het glasvezelbehang steviger is dan andere soorten behang.

  5. Herhaal indien nodig: Als sommige delen van het glasvezelbehang hardnekkig zijn en niet goed loskomen, breng dan opnieuw behangafweekmiddel aan op die gebieden en laat het weer intrekken voordat je het opnieuw probeert te verwijderen.

  6. Reinig de muur: Nadat al het behang is verwijderd, is het belangrijk om de muur grondig schoon te maken van eventuele lijmresten of behangresten. Gebruik een vochtige doek om de muur af te nemen.
     

Houd er rekening mee dat het verwijderen van glasvezelbehang wat tijdrovender kan zijn dan bij ander behang. Wees geduldig en voorzichtig om schade aan de muur te voorkomen. Als je veel behang moet verwijderen of als je niet zeker bent van het proces, overweeg dan om een professioneel behangverwijderingsbedrijf als ons in te schakelen.

bottom of page